10.21.2010

Lausanne III Kaplinnas - 4

Esimest korda siis lõunapoolkeral olla ja kodust 11 000 km kaugusel.
Kolmapäev. Taas harjunud rutiin. Saime Toliku naise Nadjaga kokku. Lõuna ajal veel mitmeid huvitavaid kohtumisi (Dr Eddie Fox jt).
Neljapäev. Vaba päev. Võtan 4h linnatuuri - näha saab palju ja ilusat. Kaplinnas 6,5 milj elanikku, neist 80 % mustad. Pärlipoes käime ja koos vahuveiniga esitatakse meile pärlite lihvimise tehnikat. Vaatan mida osta - no väikse ilusa teemantsõrmuse võiks ju naisele osta. Mis on hind? Hind on 330 000 krooni! Neljapäeva õhtul saime ka kurva teate, et MARI vahermägi poeg on surnud - Mari kiirustas koju tagasi.
Reede. Päev täis kohtumisi ning põnevaid sündmusi, eriti jäid meelde mitmed imelised tunnistused. Oluline oli Ülemaailmse Avangeelse Alliansi peasekretäride kokkusaamine ning kohtumine minu ühe juhendajaga Bostoni päevist - Gordon-Conwelli teoloogiasewminari professor Peter Kuzmiciga.
Laupäev. Kohtuminsi jällegi palju - Asbury Teoloogilise Seminari inimeste lõinasöök oli tore, samuti tutvumine uue presidendi Tennettiga. Kogu Asbury võög on nüüd tasutud ning täielikult makstud 20 miljoni dollariline juurdeehituste kompleks.
Pühapäev - põnev programm. Ilusaks lõppakordiks kujunes lõpujumalateenistus Keenia anglikaanliku korra järgi - koos armulauaga.
Esmaspäev. Hommikusöögi järel oleme lennujaamas, istun siin ja ootan tagasilennu esimest osa Kaplinn-Johannesburg.
Edasi juba meeldiv lend ning üle Aafrika mandi sai lennatud "South African Airways'iga" - soovitan, hea lennuliin! Münchenis 12 tundi ootamist, siis koju München - Tallinn.
ILUS REIS OLI!

Kommentaare ei ole: